Angulo Arquitectura

MUSIC SCHOOL

Competition
Amorebieta

Music School. Amorebieta. Spain.

Concept

The building with special skin and rhythmic movements ≈ action accordion playing. Due to the constraints of place, this is a plot "CLIP", which should aim at various milestones: square, street, distant landscape. We think this street is perhaps the key point of this project. We decided to give main access to the School of Music through it. The building retreats downstairs to open access to the square.

Sustainability

Following the successful program proposed in the rules, on the ground floor we put a small part of the program, perhaps open to all types of users activities, not just musicians who want to use the library and sound library, mainly. We propose two general premises of reinforced concrete, with few openings to close further the way to the water in case of flooding of the river Ibaizabal.

Management

The main variables that confront us are the following, the place is It is mainly oriented to the Txiki Otaegi street and Zelaieta square. We decided to propose a groundbreaking building.

Location

Xperiences

We think of a changing lighting facade and used as a large display panel, interactive.